Geriausiosulčiaspaudės


Sulčiaspaudė ar sulčiaspaudė padės paruošti skanias ir sveikas sultis. Sulčių viryklės pirkėjus vilioja akivaizdžiais pranašumais: vaisių nereikia iš anksto nulupti ar pjaustyti, po spaudimo pyrago minimumas, sultys iškart paruoštos naudojimui.

Norėdami padėti klientams išsiaiškinti, kuri sulčiaspaudė yra geresnė, sudarėme populiarių modelių reitingą. Jame pateikiamos geriausios sulčių viryklės pagal „Yandex.Market“ vartotojų atsiliepimus, technologijų gigantų apžvalgas ir remonto paslaugų ataskaitas.


    Kas geriau sulčiaspaudė ar sulčiaspaudė

    Norėdami išsiaiškinti, ką geriau pirkti – sulčiaspaudę ar sulčiaspaudę, išnagrinėsime privalumus ir trūkumus. Jei jau viską žinote, slinkite tiesiai į įvertinimą.

    Sulčiaspaudžių privalumai:

    🟢 Mažai atliekų. Likęs pyragas gali būti naudojamas konservavimui arba kompotams ir želė gaminti.

    🟢 Nereikia iš anksto apdoroti žaliavų. Prieš siunčiant vaisius į sulčiaspaudę, nereikia jų pjaustyti griežinėliais, išimti kaulų ar nuimti žievelės, daržoves ir vaisius tereikia nuplauti.

    🟢 Pertraukų nereikia. Sulčiaspaudė neturi variklio, todėl perkaitimas jai negresia. Prietaisas gali veikti be pertraukų neribotą laiką.

    🟢 Apdoroja bet kokio tankio vaisius. Prietaisas gamina sultis net iš sveikų svarainių, burokėlių ar morkų vaisių.

    🟢 Gautas sultis galima gerti iš karto. Sultys iš sulčiaspaudės išteka švarios, be minkštimo intarpų. Jo nereikia pasterizuoti ir filtruoti, gatavą produktą galima laikyti šaldytuve iki 7 dienų.

    🟢 Patikimumas ir ilgaamžiškumas dėl savo paprasto dizaino.

    🟢 Jie nekelia triukšmo. Prietaisas neturi variklio ar variklio, kuris veikimo metu skleistų triukšmą.

    Sulčiaspaudės trūkumai:

    🔴 Sultis pagaminti reikia ilgai. 1 litrui sulčių paruošti dauguma modelių praleidžia 1,5–2 valandas.

    🔴 Sultys nėra koncentruotos. Garinimo procese sultys praskiedžiamos vandeniu.

    🔴 Užima daug vietos. Prietaisas susideda iš trijų pagrindinių indų, panašių į puodus, kurie virtuvėje užima daug vietos.

    Sulčiaspaudės turi šiuos privalumus:

    🟢 Greitai išspauskite sultis. 1 litrą sulčių galima gauti per 10-20 minučių.

    🟢 Sultys yra labai koncentruotos. Ekstrahavimo metu į sultis nepatenka vanduo, jas galima skiesti pagal skonį.

    Minusai:

    🔴 trumpalaikis. Daugumos sulčiaspaudžių variklis negali veikti nuolat ir dažnai nutinka taip, kad jis perdega.

    🔴 Ne visi modeliai kokybiškai spaudžia sultis. Idealiu atveju minkštimas turėtų būti sausas. Mažos galios prietaisams pyragas dažnai lieka šlapias, o tai rodo, kad žaliavos išgaunamos nevisiškai.

    🔴 Triukšmingas. Išcentriniai ir sraigtiniai modeliai turi variklius, kurie veikimo metu skleidžia daug triukšmo.

    🔴 Reikalingas išankstinis žaliavų apdorojimas. Kad variklis neapkrautų, būtina vaisius ir daržoves supjaustyti gabalėliais ir pašalinti iš jų kauliukus.

    Ar rinktis sulčiaspaudę ar sulčiaspaudę, priklauso nuo situacijos. Jeigu mėgstate reguliariai gerti šviežiai spaustas sultis, geriau imkite sulčiaspaudę, kuri greitai paruoš porą stiklinių sulčių. Sulčiaspaudė tinkama gaminti sultis dideliais kiekiais, pavyzdžiui, derliaus nuėmimui žiemai. Prietaisas taip pat gali būti naudojamas kaip garintuvas.


    Geriausiosulčiaspaudės

    Geriausių etų sulčiaspaudių su kainomis

    Pakalbėkime apie geriausius aliuminio, nerūdijančio plieno ir namų modelius. Aliuminį renkasi močiutės, nerūdijantį plieną – hipsterių, o savadarbiai modeliai tiks kiekvienam. Rinkitės iš širdies!

    Geriausiosliuminio sulčiaspaudės

    Mūsų močiutės taip pat naudojo aliuminio sulčių virykles. Jie nesiskiria gražia išvaizda, tačiau yra patikimi ir nebrangūs. Paprasta konstrukcija pagaminta iš nepadengto maistinio aliuminio, kuris netinka indukcinėms viryklėms. Ilgai naudojant arba neatsargiai naudojant, minkštos keptuvių sienelės susilenkia ir ant jų gali atsirasti įlenkimų.

    4 vieta Kalitva 18062

    8L modelis gali būti naudojamas ant bet kurios kaitlentės, išskyrus indukcinę. Sulčiaspaudę sudaro: vandens rezervuaras, sulčių rinktuvas, kiaurasamtis žaliavoms, didelis dangtis, guminis vamzdelis su metaliniu segtuku.

    Visi sulčiaspaudės elementai pagaminti iš 1,5 mm storio aliuminio. Modelis skiriasi keptuvių skersmeniu 35 cm 一, o tai yra daugiau nei kitų modelių reitinge. Turite būti pasirengę, kad įrenginiui reikės daug vietos.

    Obuolių pavyzdyje viena pilna vaisių žymė į sultis paverčiama maždaug per 3 valandas. Daugelis vartotojų skundžiasi dėl trumpo, tik 10 cm ilgio, nutekėjimo vamzdžio to neužtenka patogiam sultims išpilti.

    🟢 didelis našumas per vieną ciklą apdoroja didelį kiekį žaliavų,

    🟢 Lengva prižiūrėti.

    🔴 trumpa žarna,

    🔴 Minkštas aliuminis lengvai lankstosi,

    🔴 Nestabilus dangtis.

    18062 m

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *