rbatinukai

Virdulys yra būtinas kiekvienoje virtuvėje. Tačiau išsirinkti tinkamą modelį trukdo didžiulė pasirinkimų įvairovė rinkoje. Siekdami padėti jums įsigyti gerą elektrinį virdulį, parengėme geriausių etų modelių apžvalgą, kurie vertinami pagal technines charakteristikas ir Yandex.Market vartotojų atsiliepimus.


    Geriausių . arbatinukų

    Nepaisant dizaino, gamybos medžiagos, šildymo būdo skirtumų, pagrindinė visų arbatinukų konstrukcija yra vienoda. Pagal šildymo būdą yra dviejų tipų virduliai:

    • elektros prietaisai, kurie maitinami tiesiogiai iš elektros tinklo;
    • paprasti virduliai, kurie šildomi ant viryklės.

    Pagrindinė elektrinio virdulio charakteristika yra galia, tai yra sunaudotos elektros energijos kiekis. Šis indikatorius priklauso ne tik nuo šildomo vandens tūrio, bet ir nuo įrenginyje sumontuoto kaitinimo elemento.

    Gamybos medžiaga turi įtakos gaminio patvarumui ir saugai:

    • maisto nerūdijantis plienas pasižymi dideliu šilumos laidumu ir atitinka visus saugos standartus;
    • karščiui atsparus stiklas yra nekenksmingas aplinkai ir neturi jokios įtakos vandens skoniui ir kokybei;
    • keramika gerai išlaiko šilumą ir nesudaro apnašų;
    • emaliuoti gaminiai yra praktiški ir prieinami;
    • plastikas yra pigi ir praktiška medžiaga, tačiau ji yra nestabili mechaniniam poveikiui.

    Pagrindinės funkcijos, į kurias reikia atkreipti dėmesį:

    • elektrinio virdulio galia;
    • tūris;
    • korpuso medžiaga;
    • svoris;
    • šildymo elemento tipas.

    Verta atsižvelgti į papildomus parametrus:

    • apsauga nuo įtraukimo be vandens;
    • nuimamas vidinis filtras;
    • garso ar šviesos indikacija.

    Šios parinktys suteikia naudojimo patogumo, tuo pačiu padidindamos virdulio kainą.


    Retro arbatinukų apžvalga

    dujiniai virduliai

    Šiame skyriuje surinkome geriausius virdulius, tinkamus šildyti ant viryklės. Jiems nereikia elektros, todėl tinka naudoti ne tik įprastoje virtuvėje, bet ir užmiestyje ir net gamtoje. Išrinkti geriausi modeliai kainos ir kokybės atžvilgiu.

    5 vieta Virdulys Verano FT5-2,5-VR 2,5 l

    Geras virdulys dujinei viryklei vilioja originaliu dizainu ir ryškiomis spalvomis. Plieninis korpusas iš vidaus ir išorės padengtas emaliu, kurio pagrindiniai privalumai – inertiškumas ir praktiškumas. Vidinė danga neleidžia daugintis bakterijoms, nesugeria kvapų, nekeičia vandens skonio.

    Platus 18 cm skersmens dugnas užtikrina stabilią padėtį ant viryklės, tolygiai paskirstydamas šilumą visame paviršiuje ir prisidedant prie greito virimo. Sandariai užsidarantis dangtelis praktiškai nepraleidžia garų, todėl vanduo ilgai išlieka karštas. Snapelio forma patogi pilti vandenį. Modelis suderinamas su visų tipų plokštėmis.

    Specifikacijos:

    • tūris: 2,5 l;
    • korpuso medžiaga: nerūdijantis plienas;
    • danga: emalis;
    • rankenos tipas: sukamoji;
    • rankenos medžiaga: bakelitas.




    Greitas šildymas

    emalio danga;
    ilgai išlaiko šilumą;
    patogi nosis;
    platus dugnas;
    rankena blogai pritvirtinta;
    rankena įkaista
    Aprėpties kokybė nėra labai aukšta.



    4 vieta Bohmann, 2 l

    Nebrangus virdulys dujinei viryklei iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno 0,8 cm storio Dvipusė emalio danga padeda apsaugoti išorines ir vidines kūno dalis nuo korozijos, o vandenį nuo geležies oksidų. Emalis nesugeria kvapo ir neturi įtakos vandens skoniui. Arbatinuko išorinės sienelės nudažytos ryškiai ir spalvingai.

    Termiškai izoliuota plieninė rankena ir dangtis taip pat padengti apsauginiu karščiui atsparaus emalio sluoksniu. Patogi snapelio forma leidžia pilti arbatą be dryžių ir purslų. Priešingoje snapelio pusėje rankena yra saugiai pritvirtinta. Virdulys suderinamas su visų tipų viryklėmis, įskaitant dujines. Tai mažas virdulys, tinkantis 3 asmenų šeimai.

    Specifikacijos:

    • tūris: 2,0 l;
    • korpuso medžiaga: nerūdijantis plienas;
    • danga: emalis;
    • rankenos tipas: fiksuotas;
    • rankenos medžiaga: nerūdijantis plienas.




    Termiškai izoliuota rankena

    patogi nosies forma

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *