vakuuminiai sandarikliai

Vakuuminis sandariklis arba vakuuminis sandariklis – tai prietaisas, padedantis gerokai pailginti maisto produktų galiojimo laiką. Šį įrenginį dažnai galima rasti parduotuvėse, kuriose parduodami greitai gendantys produktai. Viskas sutvarkyta paprastai: maišelį su maistu dedame į pakuotoją, o prietaisas ištraukia visą orą iš maišelio. Taigi maistas šviežumą išlaiko kur kas labiau nei įprastai. Tarp rinkoje esančių modelių įvairovės pirkėjams sunku išsirinkti tinkamą įrenginį. Atsižvelgdami į sunkumus, su kuriais dažnai susiduria vartotojai, sudarėme geriausių vakuuminių sandariklių reitingą.


    Geriausių . vakuuminių sandariklių

    Siekdami padėti jums nusipirkti maisto vakuuminį sandariklį ., atnaujinome savo reitingą. Siekdami pasirinkti modelius, kuriuos tikrai galima vadinti patikimais ir ilgaamžiais, iš naujo išanalizavome vartotojų, kurie savo įrenginius naudoja ilgą laiką, atsiliepimus.

    roduktų dulkių siurbliai

    Namų vakuuminis maisto sandariklis taps nepakeičiama priemone norintiems pailginti maisto galiojimo laiką, pašalinti kvapų maišymąsi ir maistinių medžiagų praradimą, apsaugoti juos nuo drėgmės ir sutaupyti vietos šaldytuvo viduje. Žemiau pateikiame 20 geriausių rinkoje esančių modelių, kurie atrenkami pagal pirkėjų nuomones, testų rezultatus ir ekspertų patarimus.

    Caso Vacu Chef 40

    Profesionalus kompaktiškų matmenų dulkių siurblys, leidžiantis efektyviai išsiurbti bet kokį maistą, įskaitant skystus produktus. VacuChef 40 korpusas pagamintas iš nerūdijančio plieno su permatomu grūdinto stiklo dangteliu. Kojos su guminiais įdėklais leidžia efektyviai pritvirtinti įrenginį ant bet kokio paviršiaus.

    VacuChef 40 veikia iš įprasto 280 W maitinimo tinklo. Dulkių siurblys yra kompaktiško dydžio, todėl jį išskiria iš profesionalių pramoninių kamerų modelių. Galingas 2 stūmoklių siurblys, kurio našumas yra 70 l / min, užtikrins beveik 100% vakuumą. Specialios tvirtinimo detalės kameroje užtikrins tvirtą pakuočių laikymą ir nejudumą.

    Prietaisą lengva valdyti per jutiklinį skydelį. Dizainas numato įvairių gaminių siurbimo režimų rinkinį. VacuChef 40 idealiai tinka indams siurbti (žarna komplekte) ir marinavimui.

    Valdymo paprastumas

    kompaktiški matmenys;
    dviguba suvirinta siūlė pakuotėms iki 25 cm;
    Valdymo paprastumas;
    gražus dizainas;
    statybos kokybė;
    galingas siurblys.
    nepakankamas vidinis pajėgumas.







    „Caso FastVAC 500“.

    Kūrėjas pozicionuoja modelį kaip profesionalų vakuuminį sandariklį. Tačiau FastVAC 500 taip pat gali būti naudojamas namų ruošos darbams. Prietaisas leidžia pratęsti skirtingų produktų galiojimo laiką nenaudojant konservantų.

    Gaminio korpusas pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, ant kurio nesusidaro korozinės nuosėdos, o tai padidins tarnavimo laiką. Integruotų indikatorių pagalba žinosite, kada prasidės produktų vakuuminis pakavimas ir koks režimas nustatytas FastVAC 500. Per 1 minutę įrenginys gali supakuoti 20 kg įvairių gaminių. Priekyje yra patogus jutiklinis valdymo skydelis. Norint pasirinkti norimus veikimo parametrus, ant korpuso yra keli klavišai.

    Būdinga FastVAC 500 savybė bus ta, kad galėsite pasirinkti siurbimo ir sandarinimo režimą. Be pagrindinio, yra drėgniems gaminiams ir „ypač ilgiems“ – kai nebuvo pakankamai laiko tvirtinti. Komplekte yra termo juosta maišelių kraštams sandarinti ir pjaustytuvas plėvelei nupjauti.

    dviguba siūlė

    dvigubos siūlės skaitmeninis ekranas; plėvelės pjaustytuvas; lengvas valdymas.
    2 stūmoklių siurblys;
    nerūdijančio plieno korpusas;
    dviguba siūlė;
    2 stūmoklių siurblys;
    nerūdijančio plieno korpusas;
    skaitmeninis ekranas;
    Plėvelės pjaustytuvas;
    valdymo paprastumas.
    didelis svoris.







    pjaustytojai: nepriklausomas TOP-15

    „Caso VC 350“.

    Mūsų apžvalga tęsiama su gana kompaktišku ir ergonomišku dulkių siurbliu VC 350, kuris skirtas naudoti namuose. Supakuoti produktai daug ilgiau išlaiko savo skonio savybes. Prietaiso korpusas pagamintas iš nerūdijančio plieno…

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *